Upplev en annorlunda konferens!

Konferens/Teambuilding och boende i en gammaldags och vacker miljö alldeles intill havet men ändå endast 30 minuter från Gävle och 2 timmar frän Stockholm. Hamrånge har en fantastisk skärgård runt hörnet, lämpad för er skärgårdskonferens – en annorlunda konferens på en privat ö. Man behöver inte åka långt för att uppleva något nytt.

I en inspirerande skärgårdsmiljö erbjuder vi en rad olika alternativ för er skärgårdskonferens, från övernattning i Hedenstugan B&B Hotell till konferensmöjligheter på en egen ö i Norrsundets skärgård. 

Incheckning kl 10:00 vid Hedenstugan B&B Hotel, efter kaffe/te med en bulle tar ni Taxibuss till Norrsundet, därifrån tar ni båten med fiskare Dennis Bergman till Tallharn. På ön erbjuds ni möjlighet till en unik konferensmiljö i enskildhet. I anslutning till lägret finns goda möjligheter till en rad olika aktiviteter bland annat Femkamp, paddla kanot, bastu och mys runt en öppen eld i en grillkåta.

Efter en heldag konferans åker ni med taxibuss tillbaka till Hedenstugan för en god natts sömn. Innan ni utvilade beger er hemåt avnjuter ni en härlig frukost.

Priserna för möten som arrangeras här inkluderar allt utom alkoholdrycker.
Middagen består av en fisktallrik från Bergmans delikatesser och avslutas med kaffe.

Pris Konferens 1 dygn 2 580:- per person (inklusive Moms)
(Priserna baseras på del i dubbelrum, trebäddsrum eller familjerum)

BOKNING via telefon (0297-10755) eller via e-post
Konferans går tyvärr inte att boka online men har du frågor eller vill du boka din konferans så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. 
Bokning sker minst två veckor innan planerad konferans för garanterad medverkan. Undantag görs i mån av plats.

Öppet köp och annullering
Vid bokning minst 4 veckor innan ankomst 3 dagar betänketid.
Vid bokning minst 2 veckor innan ankomst 1 dag betänketid.
Annullering senare än 1 vecka innan ankomst debiteras 25% av kostnaden för bokningen.
Annullering senare än 48 timmar innan ankomst, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen.

Antal deltagare
Upplevelsen är för min. 6 pers. och max. 18 pers.

En levande skärgård

''
'' '' ''
''