Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty has a deprecated constructor in /home/virtual/hedenstugan.se/public_html/core/Smarty-2.6.28/libs/Smarty.class.php on line 64 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Smarty_Compiler has a deprecated constructor in /home/virtual/hedenstugan.se/public_html/core/Smarty-2.6.28/libs/Smarty_Compiler.class.php on line 35 cykla

Välkomna att cykla i Hamrånge - Ta en cykeltur

Från Hedenstugan bed and Breakfast Hotell cyklar du direkt ut i skogen där det finns flera vägar av olika längd och svärighetsgrad att välja på.

City bike: Föreställ dig att färdas på slät asfalt i lite trafik längs vackra sjöar i ett böljande landskap där skog varvas med öppna fält. Picknickturer syftar till att kombinera naturupplevelser och unika besöksmål som bär på en intressant historia att berätta.

Mountain bike: Terrängen för mountainbike i Bergby är varierande och spännande. By är tillräckligt stor för att kunna bjuda på många upptrampade stigar men tillräckligt liten för att det inte ska bli trängsel.


Du kan även hyra cykel hos oss.

Vi rekomenderar att alltid förboka cykel innan du kommer till oss. Det finns ingen garanti för tillgänglighet väl på plats. Minimum är 6 dagar vid förbokning. Under framförallt juni, juli och augusti är det högsäsong för cyklister på Hedenstugan och för dig som önskar hyra en cykel, rekommenderar vi att boka detta så tidigt som möjligt. Under dessa månader kan vi ej garantera en cykel utan en förhandsbokning. Vi reserverar oss för eventuellt fullbokade cyklar men vi strävar efter att alla kunder skall få sina önskningar uppfyllda.

Stadscykel eller Touringcykel : 250 kr/dag

Matsäck: 60 kr/person (inhållar 1x ost/skinka fralle, 1x kanelbulle, 1x frukt och juice)


Cykel måste förbokas!
Välkommen att kontakta oss via telefon (0297-10755) eller via e-post.

''

''

''